Organokatalyse I nye sammenhænge: Samspil mellem forskellige aktiveringsmetoder

PhD forsvar, tirsdag 13. November 2018. Lars Astrup Leth.

13.11.2018 | Olivia Elsebeth Belling-Nami

Lars Astrup Leth.

Lars Astrup Leth har under sit Ph.D. studie arbejdet med udviklingen af nye innovative metoder indenfor asymmetrisk organokatalyse. Han har udfordret de gængse organokatalytiske principper ved at kombinere dem med en eller flere aktiveringsmetoder fra andre grene af den organiske kemi. Denne kombination af forskellige typer katalytiske har banet vejen for nye reaktiviteter, der ikke kunne være opnået ved et mono-katalytisk system.

Ph.D. studiet er gennemført på Institut for Kemi, Science and Technology, Aarhus Universitet.

Tid: Tirsdag 13. November 2018 kl 11.15
Sted: Bygning 1632, lokale 201, AIAS auditorium, Aarhus Institut for Advancerede Studier, Høegh-Guldbergs Gade 6B, Aarhus Universitet, 8000 Aarhus C.

Afhandlingens titel: Organocatalysis in New Settings: Multiple Activation Modes Working Together
Kontaktinfo: Lars Astrup Leth, e-mail: lleth@chem.au.dk, tel.: +45 61695850
Professor Jieping Zhu, Department of Ecole polytechnique fédérale de Lausanne Institut des sciences et ingénierie chimiques, Lausanne, Switzerland.
Professor Mogens Brøndsted Nielsen, Institut for Kemi, Københavns Universitet.
Professor Henrik Stapelfeldt, Institut for Kemi, Aarhus Universitet (formand for kommitteen).
Hovedvejleder: Professor Karl Anker Jørgensen, Institut for Kemi, Aarhus Universitet.
Sprog: Engelsk

Afhandlingen er til låns på ‘Graduate School of Science and Technology’/GSST, Ny Munkegade 120, bygn. 1520 og 1521, 8000 Aarhus C.

Olivia Elsebeth Belling-Nami

Revideret 12.11.2018