Udvidelse af anvendeligheden af Hitchin konnektionen – om at forstå geometrisk kvantiserings afhængighed af Kähler polariseringen

Ph.d.-forsvar, fredag den 12. Januar 2018, Kenneth Rasmussen.

12.01.2018 | Trine Berndt Turtiainen Scheelke

Kenneth Rasmussen

Rasmussen har studeret de matematiske aspekter af kvantisering, hovedsageligt med fokus på geometrisk kvantisering med brug af Kähler polariseringer. Han har konkret arbejdet med den såkaldte Hitchin konnektion, som relaterer kvantiseringer kommende fra forskellige Kähler polariseringer. Hans forskning, sammen med vejleder Jørgen Ellegaard Andersen, er kulmineret i genereliseringer af tidligere arbejde af sidstnævnte, hvori Hitchin konnektionen konstrueres for en markant mere generel klasse af familier af Kähler strukturer.

Ph.d.-studiet blev gennemført ved Center for Kvantegeometri af Modulirum (QGM), Matematisk Institut, Science and Technology, Aarhus University.

Tid:
Fredag den 12 Januar 2018, kl. 14.00
Sted: Bygning 1532, lokale 116, Auditorium G1, Institut for Matematik, Aarhus Universitet
Afhandlingens titel: Hitchin Connections for Various Families of Kähler Structures
Kontaktinfo:
Kenneth Rasmussen, e-mail: kr@qgm.au.dk , tel.: +45 6137 6357
Professor Martin Schlichenmaier, Mathematics Research Unit, University of Luxembourg
Professor Steen Markvorsen, Department of Mathematics, Technical University of Denmark
Professor Marcel Bökstedt (chair), Matematisk Institut, Aarhus Universitet
Professor Jørgen Ellergaard Andersen, QGM, Matematisk Institut, Aarhus Universitet

Afhandlingen ligger til gennemsyn hos Graduate School of Science and Technology/GSST,
Ny Munkegade 120, bygning 1520, lokale 128-134, 8000 Aarhus C.

Revideret 24.04.2018